Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z żółtkami i cukrem,dodać przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.wsypac mak i dalej ucierać.wlać mleko.na koniec dodać ubitą pianę z białek.piec ok 45 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gośka

    :):)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię pieguski
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    jeżeli to ten piegusek to bardzo dobry
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    owocówka

    ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Plotek

    Uwielbiam! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !