Sposób przygotowania

Letni koperek pełen aromatu myjemy, dokładnie osuszamy i siekamy.Wkładamy do pojemniczka (np. słoik) i zamrażamy. Wykorzystuję go zazwyczaj zimą, gdy nie ma tak aromatycznego koperku. Ten smakuje rewelacyjnie.

W środku zimy zapach świeżego kopru... bezcenne.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    mrożę w torebkach do mrożonek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    mrożę w pojemniczkach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ja również mrożę w pojemniczkach
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ?wietne rozwi?zanie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    oj przydałby się teraz
  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    polecam, bo na prawdę super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    tak, jest to jest świetny pomysł i i zawsze robię go w duużych ilościach
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    mroze w pojemniczku super sprawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    koper też mrożę na zimę ale wkładam go do plastikowych pojemników.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !