Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koperek na zimę

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

koper świeży 1 pęczek
woda 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: Koperek na zimę

Letni koperek pełen aromatu myjemy, dokładnie osuszamy i siekamy.Wkładamy do pojemniczka (np. słoik) i zamrażamy. Wykorzystuję go zazwyczaj zimą, gdy nie ma tak aromatycznego koperku. Ten smakuje rewelacyjnie.

W środku zimy zapach świeżego kopru... bezcenne.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 16.06.2013 12:42
koper też mrożę na zimę ale wkładam go do plastikowych pojemników.
Katarzyna59 11.02.2013 13:17
fajny pomysł
olkaaa 11.12.2012 09:28
ciekawy pomysł
Iwusia 09.12.2012 23:44
fajny pomysł :)
SYLKA 22.06.2012 20:45
mroze w pojemniczku super sprawa
Ewelina38 12.03.2012 18:40
tak, jest to jest świetny pomysł i i zawsze robię go w duużych ilościach
senninha 21.02.2012 10:50
polecam, bo na prawdę super :)
Ada-Gaba 15.02.2012 13:15
oj przydałby się teraz
calliope 27.01.2012 09:23
?wietne rozwi?zanie :)
Dorota59 02.12.2011 11:57
ja również mrożę w pojemniczkach
irenka 26.08.2011 21:52
mrożę w pojemniczkach
1j1o1l1a1 27.05.2011 18:29
mrożę w torebkach do mrożonek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak