Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykowy sos do jajek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 1/2
majonez 100 ml
keczup 1 łyżka
sól
pieprz
jajko 4

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowy sos do jajek

Jajka gotujemy na twardo. Studzimy. Obieramy i kroimy wzdłuż na pół.
Paprykę ścieramy na tarce o dość dużych oczkach.
Majonez mieszamy z keczupem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Łączymy z papryką. Mieszamy.
Sosem polewamy jajka.

Smacznego:-)))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 02.04.2013 18:52
do jajek super
octo 18.03.2012 17:42
och wspaniale się zapowiada:)
smakoszek 27.09.2011 08:18
extra
Dorian 20.09.2011 21:49
smacznosc
Sylwia88 27.05.2011 12:52
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak