Sposób przygotowania

Cztery kromki chleba smarujemy masłem,na każdej kładziemy plaster sera i posypujemy ziołami.Nastepnie układamy plasterki szynki,znów posypujemy ziolami,znowu kładziemy ser i przykrywamy kromką chleba.Kanapki mocno ściskamy,kładziemy na rozgrzane masło i smażymy na średnim ogniu po około 4 minutki z kazdej strony.Podajemy ciepłe z keczupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Bardzo takie lubię szczególnie na śniadanie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne,lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelacyjne!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !