Składniki:
wołowina bez kości | 60 dag |
ziemniaki | 60 dag |
ogórki kwaszone | 20 dag |
mąka | 2 dag |
cebula | 2 szt |
śmietana | 1/2 szklanki |
pieprz | |
sól | |
włoszczyzna | 25 (z kapustą) |
smalec | 2 łyżki |
wołowina bez kości | 60 dag |
ziemniaki | 60 dag |
ogórki kwaszone | 20 dag |
mąka | 2 dag |
cebula | 2 szt |
śmietana | 1/2 szklanki |
pieprz | |
sól | |
włoszczyzna | 25 (z kapustą) |
smalec | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: