Sposób przygotowania

Botwinę pokroić, dodać sok z cytryny i zagotować w litrze wody. Ostudzić. Zsiadłe mleko ubić ze śmietaną i wlać do botwiny. Ogórka pokroić w kostkę, rzodkiewki w plasterki i dodać do zupy wraz z posiekanym koperkiem i szczypiorkiem. Doprawić solą oraz pieprzem. Schłodzić. Podawać z pokrojonymi jajkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetny na upały.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super na upał
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super chlodnik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny chłodnik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !