Sposób przygotowania

Jajka, cukier i cukier waniliowy utrzeć na puszysty krem. Następnie dodawać składniki w podanej kolejności, cały czas ucierając. Po ok. 10 min. ucierania przełożyć do wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką formy babkowej i piec w temp. 180*C przez ok. 45min.
SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    takiego mało skonplikowanego przepisu szukałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    tez mi sie podoba,czasem lepiej proste a smaczne niz niepotrzebnie skomplkowane
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Też taką piekę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !