Sposób przygotowania

Warzywa pokroić lub zetrzeć na tarce jarzynowej, pora pokroić w półkrążki, a cebulę w piórka. Dodać przyprawy: pieprz ziarnisty, liść laurowy i ziele angielskie. Zagotować. Włożyć pokrojoną na porcje rybę. Gotować 20 minut, Rybę wyjąć, a na gotującej się wolno zupie ugotować lane kluseczki. Na talerzach układać porcje ryby i zalewać zupą. Obficie posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smaczna zupka !
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    nigdy nie miałam okazji jeść zupy rybnej, a zapowiada się smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ja tez nie jadłam takiej zupy, ale wyglada smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !