Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paseczki 1x5cm. Posolić i popieprzyć. Otoczyć w mące i obsmażyć na złoto. Obraną cebulę pokroić w talarki i podsmażyć na łyżce masła. Dodać przecier, cukier i przeciśnięty przez praskę czosnek. Chwilę przesmażyć. Połączyć z cebula w przecierze, wlać bulionetki rozpuszczone w 2 szklankach wrzątku. Dusić ok 30 min. Zaprawić śmietaną i papryką w proszku. Ew. dosolić i popieprzyć.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre jedzenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !