Sposób przygotowania

1. Mąkę zagnieć z margaryną, cukrem, proszkiem do pieczenia, śmietaną i 2 żółtkami. Ciasto rozwałkuj. Wyłóż nim natłuszczoną, posypaną mąką formę. Nakłuj widelcem. Posmaruj wiśniową konfiturą.
2. Białka ubij na sztywno, połącz z wiórkami kokosowymi. Rozsmaruj na cieście. Piecz ok. 30 min w temp. 180 stopni, aż ciasto mocno się zarumieni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre połączenie wiśni z kokosem...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre połączenie wiśni z kokosem...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    szkoda ze zdjęcia nie ma:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    oj, musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawe połączenie smaków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !