Sposób przygotowania

1.Składniki na ciasto wyrabiamy ze sobą, na gładka masę. Ciasto owijamy folie i wkladamy do lodówki na 30 min. Nastepnie wylepiamy nimi foremki do babeczek. Pieczemy ok 15 min w 180 stopniach.
2. Smietane ubijamy na sztywno, mozna dodac 2 lyzki cukru i smietan fix, bo bita smietana byla sztywniejsza.
2. Ubita smietana przekladamy do babeczek, kladziemy pokrojone truskawki i zalewamy tężącą galaretką. Wkładamy do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Bardzo fajny przepisik.
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    palce lizać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam, na pewno smaczne;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne babeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !