Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wedzone pałki z kurczaka pieczone z brukselką

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ocet balsamiczny 3 łyżki
sól 1 szczypta
brukselka 15 mrożona
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
pałki z kurczaka 3 wędzone

Przepis i sposób przygotowania na: Wedzone pałki z kurczaka pieczone z brukselką

Ocet wymieszać z białym pieprzem, mieszanką natrzeć pozbawione skóry pałki, odstawić na noc do lodówki. Opłukać. W płaskim naczyniu do zapiekania ułożyć pałki i brukselkę. Kapustę oprószyć solą i czarnym pieprzem. Zapiekać przez 20 minut w temperaturze 175 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

koala 13.05.2012 15:17
jakie to pyszne:)
Renata16 10.04.2012 22:53
Już mam ochotę je zjeść!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak