Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser lodowy porzeczkowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwone porzeczki mrożone 1 szklanka
śmietana 30% 300 ml
cukier puder 3/4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Deser lodowy porzeczkowy

Śmietanę ubić z cukrem na sztywno,porzeczki zmiksować jeszcze zamrożone .Delikatnie wszystko razem połączyć i dodatkowo wstawić na kilka minut do zamrażarki .Deser przełożyć do szklaneczek i dowolnie udekorować .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 10.07.2012 18:10
pięknie wyglądają
Mariusz10 29.07.2011 23:48
pyszny!
Faustyna 21.07.2011 13:22
Kolejny niesamowity deser! Cudeńko!
ewasylwia 26.05.2011 16:16
takie coś to lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak