Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów z kaszy gryczanej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 200 g
cebula 1 szt
twaróg 250 g
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów z kaszy gryczanej

Kaszę ugotuj, cebulę posiekaj i zeszklij. Twaróg wymieszaj z z cebulą, połącz z kaszą, dodaj do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak