Sposób przygotowania

Biszkopty maczaj w herbacie, wyłóż nimi dno i boki okrągłej formy. Truskawki zmiksuj z sokiem z cytryny. Dodaj cukier puder. Podgrzewaj na ogniu,aż cukier się rozpuści. Dodaj żelatynę rozpuszczoną w małej ilości wody. Mieszaj ,aż się rozpuści. Schłódź. Schłodzoną kremówkę ubij, dodając pod koniec cukier puder i cukier waniliowy. Bitą śmietanę wymieszaj z ostudzonym puree. Masą napełnij formę wyłożoną biszkoptami. Wstaw do lodówki na parę godzin. Wierzch udekoruj truskawkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super,szkoda że nie ma zdjęcia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !