Sposób przygotowania

Smaczny dodatek do dań obiadowych, albo kolacja na gorąco.
Czosnek obrać. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki.
Czosnek wrzucić na 3 minuty do wrzątku, wyjąć posiekać.
Smażyć na maśle czosnek z pieczarkami. Doprawić solą pieprzem ziołami prowansalskimi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    koniecznie muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    trzeba wypróbować
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super i koniecznie do zrobienia
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawa propozycja
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    fantastyczny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    same smakołyki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !