Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czosnek z pieczarkami po prowansalsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 3 główki
pieczarki 30 dag
masło 50 g
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Czosnek z pieczarkami po prowansalsku

Smaczny dodatek do dań obiadowych, albo kolacja na gorąco.
Czosnek obrać. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki.
Czosnek wrzucić na 3 minuty do wrzątku, wyjąć posiekać.
Smażyć na maśle czosnek z pieczarkami. Doprawić solą pieprzem ziołami prowansalskimi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 03.07.2013 17:44
bardzo smaczne
Dorota59 06.11.2012 08:37
same smakołyki
Wiesława1 21.01.2012 11:03
fantastyczny pomysł
iga2 22.08.2011 23:54
ciekawa propozycja
Ewelina38 21.07.2011 22:17
super i koniecznie do zrobienia
PaniMISIOWA 15.07.2011 09:23
mniam!
Mariusz10 22.06.2011 23:55
trzeba wypróbować
pacpaw 31.05.2011 10:39
koniecznie muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak