Sposób przygotowania

Gruszki obrać, wyciąć gniazda nasienne, pociąć w grube plasterki. Masło rozpuścić z cukrem i wodą, dodać do niego posiekaną miętę. Do sosu włożyć gruszki i gotować 2-3 minuty. Gruszki wyjąć na talerz, polać sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mhmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super fajny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra, musi być pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    super deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !