Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorówka z pieczonym kurczakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z pieczonego kurczaka 1 szt
mrożona fasolka szparagowa 15 dkg
granulat sojowy 2 łyżki
koncentrat pomidorowy 250 ml
cebula 1 szt
woda 1 litr
słodzik w proszku 1 szczypta
Papryka słodka mielona Prymat do smaku
Przyprawa do zup i potraw Kucharek do smaku
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
Ziele angielskie całe Prymat 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorówka z pieczonym kurczakiem

Zagotować wodę z liściem, zielem i posiekaną cebulą. Wrzucić do niej fasolkę i ugotować ją do miękkości. Następnie dodać pokrojoną pierś, granulat, koncentrat oraz przyprawy. Gotować jeszcze przez 3 minuty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 27.05.2012 07:12
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak