Sposób przygotowania

Zmiksować w rozdrabniaczu śmietanę , banana, dwie łyżki wiórków kokosowych, cukier i dwie kopiaste łyżki mąki wymieszane z sodą. Ubić pianę z białek i delikatnie dodać do ciasta. Smażyć na oleju z obu stron. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Polewać płynną czekoladą i jeść gorące.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda zachęcająco:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam, smaczne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !