Sposób przygotowania

Z jabłek ściąć wierzchy i wydrążyć .Żółtka utrzeć z cukrem na puch ( najlepiej mikserem ) .Dodać śmietankę i jeszcze chwile miksować . Makaron odcedzić i pokroić na krótkie kawałki . Morele pokroić w paseczki .Wymieszać makaron z koglem-moglem i morelami. Napełnić jabłka ,Gotować na parze 25 minut .
Podawać udekorowane kandyzowaną skórką pomarańczową .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    coś nowego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !