Sposób przygotowania

Zagotować wodę z marchewką, pietruszką, selerem liściem i zielem, gdy warzywa będą miękkie - wyjąć wszystko z wywaru i włożyć do niego pozbawione skóry udko. Gotować 10 minut, wyjąć, oddzielić mięso od kości. Do gotującego się wywaru dodać kostkę bulionową i kalafiora. Gdy warzywo będzie miękkie - wrzucić do zupy pokrojoną marchewkę, pietruszkę i seler oraz mięso z kurczaka. Zupę doprawić maggi i pieprzem, rozlać na talerze. Na każdym położyć po łyżce jogurtu. Można posypać siekaną zieleniną.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    wygląda smacznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    koala

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !