Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, rzodkiewkę też. Koperek i natkę posiekać. Wymieszać , doprawić do smaku i skropić sokiem z cytryny. Przed podaniem wymieszać z majonezem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    zwłaszcza teraz biała kapusta (młoda) jest pyszna na surowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dobre i zdrowe !
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    tak mam tak kruchą kapustę ze można jeśc ją samą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam suróweczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oooo.. i ryba do tej surówki...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    wygląda pysznie
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    Taka wiosenna wersja coleslawa :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !