Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowana papryka

3.0
(12)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka 3 szt
filet z kurczaka 1 szt
ryż 0.5 szklanka
cebula
pieczarki

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowana papryka

podduszamy fileta z pieczarkami i cebulką , następnie dolewamy wodę i wrzucamy ryż , dusimy na wolnym ogniu by ryz zmieknął i wchłonął wodę , nastepnie faszerujemy surowa paprykę i wkładamy do garnka z wodą ok 3 cm , i na wolnym ogniu dusimy do miękkości papryki , można podac z sosem pomidorowym jak kto woli :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewcia1312 16.02.2013 12:52
ciekawa kolorystyka :D
zuzanna_z 23.04.2012 12:08
dobre
emylka86 09.02.2012 20:11
można ją w piekarniku przyrządzić?
Anna133 03.10.2011 19:39
smak powala :)
iwa643 02.07.2011 07:31
pycha
Anna133 27.06.2011 07:12
idealna alternatywa dla nudnych obiadów :)
Karolina72 02.06.2011 10:20
Przepyszne:)
Anna133 28.05.2011 14:50
i coś innego na obiad :)
IZABELA29 26.05.2011 17:44
bardzo apetycznie
Anna133 25.05.2011 15:29
a sos taki jak do gołąbków będzie ok :)
Anna133 25.05.2011 15:29
lub bez sosu z chlebkiem :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak