Sposób przygotowania

Surówka taka może stanowić dodatek do obiadu np.; do drobiu albo zaistnieć na stole jako zdrowy deser. Marchewkę umyć, oskrobać i zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Podobnie jabłko. Dodać drobno pokrojone brzoskwinie z puszki i posiekane orzechy włoskie. Pestki z dyni uprażyć na suchej patelni, ostudzić i dołożyć do surówki. Doprawić całość cukrem oraz sokiem z cytryny, dobrze wymieszać i odstawić do lodówki na 20 minut. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Jeszcze takiej nie jadłam:) A czy brązowy cukier można zastąpić zwykłym białym?
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Aniu, a dlaczego konkursowa? czyżby powstała specjalnie na jakiś konkurs?
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszną surówkę wymyśliłaś;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    jak apetycznie wygląda- rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepysznie wygląda, uwielbiam takie jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wygląda bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !