Sposób przygotowania

Żelatynę namoczyć.Budyń przygotować według przepisu na opakowaniu,zdjąć z ognia ,dodać żelatynę ,wymieszać ,lekko ostudzić,przełożyć do foremek i odstawić ,aby steżał.Jogurt ubić z cukrem ,kilka łyżeczek odłożyć do dekoracji.Budyń wyłożyć na talerzyki z sosem jogurtowym .Szprycą z cienką końcówką wylać strużkę syropu wiśniowego na sos jogurtowy,nożem zrobić falę .Na wierzchu babeczek budyniowych zrobić kleksik z sosu jogurtowego i ułożyć po 2wiśieńki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    rzeczywiście przysmak mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !