Sposób przygotowania

Jajka dobrze ubić z 1 szklanką cukru i 1 opakowaniem cukru wanilinowego. Osobno wymieszać 1 szklankę mąki tortowej z 1,5 łyżeczki proszkiem do pieczenia i 1 łyżką mąki ziemniaczanej. Powoli dodawać do ubitych jajek, ostrożnie mieszając łyżką. Im więcej bąbelków powietrza dostanie się do ciasta, tym biszkopt będzie pulchniejszy. Piec 20 minut w temperaturze 170 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super ciasto- i do owoców i do tortu
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie takie ciacho
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    superowy1
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    superowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybki i fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    łatwy i pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    to taki torcik, na pewno smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajny biszkopcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !