Sposób przygotowania

Miąższ pokroić w kostkę, zalać wodą, zagotować i przetrzeć przez sito. Dodać gorące mleko, zagotować i doprawić do smaku. Przed podaniem posypać płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    fajna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowa zupa,te płatki to bym podprażyła na suchej patelni
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię zupy z dodatkiem dyni.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !