Sposób przygotowania

Ugotować budyń dodając 1 i 1/2 szklanki mleka, dodać pokruszoną czekoladę, adwokata oraz cukier waniliowy. Wszystko mieszać do momentu aż czekolada rozpuści się. Śmietanę ubić i dodać do ostudzonego budyniu, wymieszać. Formę do tarty wyłożyć ciastem. Ciasto ponakłuwać widelcem. Upiec na złoty kolor w temp. 220 stopni. Ostudzić. Krem rozsmarować na cieście, a na wierzch ułożyć pokrojone w plasterki gruszki. Wstawić do lodówki na 2 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    no to musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pomysłowe;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszna
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    musi być smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !