Składniki:
ciasto francuskie | 30 dag |
budyń czekoladowy | 1 op |
mleko | 1i1/2 szk |
cukier waniliowy | 1 op |
adwokat | 50 ml |
śmietana kremówka | 1/2 szk |
czekolada deserowa | 10 dag |
gruszki w zalewie | 1 puszka |
ciasto francuskie | 30 dag |
budyń czekoladowy | 1 op |
mleko | 1i1/2 szk |
cukier waniliowy | 1 op |
adwokat | 50 ml |
śmietana kremówka | 1/2 szk |
czekolada deserowa | 10 dag |
gruszki w zalewie | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: