Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z szynką i rzeżuchą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
wędzona szynka 4 duże plastry
rzeżucha 2 łyżki
sól do smaku
majonez 1 łyżeczka
ketchup 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z szynką i rzeżuchą

Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w ćwiartki. Ułożyć na talerzu. Każdy plaster szynki przekroić na 4 części i ułożyć między jajkami. Oprószyć solą. Na środku położyć majonez wymieszany z ketchupem. Posypać rzeżuchą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 04.02.2014 07:11
Pyszne danie :)
cooleczka 09.03.2012 11:36
qyglądają apetycznie :)
Wafelek2601 12.01.2012 00:31
ładnie podane
Wacław 27.09.2011 18:59
pycha,a jak pięknie podane !
Weronika_eM 30.07.2011 20:58
mniam,mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak