Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w ćwiartki. Ułożyć na talerzu. Każdy plaster szynki przekroić na 4 części i ułożyć między jajkami. Oprószyć solą. Na środku położyć majonez wymieszany z ketchupem. Posypać rzeżuchą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    mniam,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,a jak pięknie podane !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ładnie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    qyglądają apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pyszne danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !