Sposób przygotowania

Mąkę należy przesiać, posiekać z masłem, dodać cukier – puder, cukier waniliowy i żółtka, szybko zagnieść kruche ciasto, po czym wstawić je na 20-30 min do lodówki.Wylepić nim natłuszczone formy do babeczek, nakłuć widelcem u piec na złoto.
Galaretkę rozpuścić w szklance wrzątku, studzić mieszając, jak zaczyna tężeć, wymieszać z musem jabłkowym i napełnić tym nadzieniem babeczki. Zastudzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    Super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jaki świetny pomysł !:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    słodziutko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    podoba mi się ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !