Sposób przygotowania

Mąkę należy przesiać, posiekać z masłem, dodać cukier – puder, cukier waniliowy i żółtka, szybko zagnieść kruche ciasto, po czym wstawić je na 20-30 min do lodówki.Wylepić nim natłuszczone formy do babeczek, nakłuć widelcem u piec na złoto.
Wyjąć babeczki, ostudzone napełnić lodami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super, pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !