Sposób przygotowania

Bakłażana umyć, pokroić w plastry, nasolić i poczekać aż puści sok. Oliwę wymieszać z czosnkiem i ziołami, natrzeć bakłażana, na każdy plaster położyć plasterek pomidora i sera, posypać ziołami i grillować. Jak bakłażan jest miękki - gotowe.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pysznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pysznie wygląda:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    kiedys jadlam baklazana i nie mam do niego przekonania, ale moze w takiej formie mi zasmakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania60

    Ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    super pomysł!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    Dobry pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    dostalam apetytu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !