Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuszczamy- dodajemy śmietanę i dobrze mieszamy- wkładamy do lodówki na parę godzin.
Po schłodzeniu wsypujemy fixy i ubijamy śmietanę na sztywno- mieszamy z wiórkami i skórką cytrynową.
Sok ananasowy mieszamy z cytrynowym- skrapiamy biszkopt.
Wykładamy masę na biszkopt.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    zachęcające :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    przepyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super deser;]
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Koniecznie muszę wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    wow
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszniutki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    rewelacyjny robiłam rafaello ale takie pierwszy raz widzę.na pewno bardzo dobry.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super przepis! Mniam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    przepyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    przepyszne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetne połączenie!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszność
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ale pychotka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !