Sposób przygotowania

Kapustę obieramy z wierzchnich liści i szatkujemy dość drobno. Przekładamy ją do garnka, zalewamy wodą, dodajemy pieprz ziarnisty, ziele angielskie i liść laurowy i mięso. Gotujemy/ Gdy mięso będzie już ugotowane wyjmujemy je z garnka i kroimy na kawałeczki, które następnie przekładamy do kapusty. Całość gotujemy do momentu, gdy kapusta będzie miękka. Następnie przygotowujemy zasmażkę, którą dodajemy do kapusty. Całość zabielamy śmietaną i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Na koniec dodajemy posiekany drobniutko koperek. Podajemy z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pyszne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    chyba już wiem co będę miała dziś na obiad - super zupka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo apetyczny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczna zupka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wspaniała zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !