Sposób przygotowania

Z podanych składników na biszkopt zrobić ciasto i upiec biszkopt w tortownicy o śr .
Jajka wbić do miski,wsypać cukier ,postawić na garnku z gotującą się wodą i ubić na puch.Odstawić aby przestygło.Miękkie masło i margarynę spienić mikserem,dodawać po trochu ostudzoną masę jajeczną cały czas miksując.Na koniec powoli wlewać sok z cytryn,dokładnie zmiksować, ale nie za długo .Biszkopt przekroić na trzy blaty ,przełożyć kremem(zostawić trochę kremu do dekoracji) i ozdobić według swojego upodobania.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Wygląda smakowicie!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    bardzo ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    bardzo ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    śliczny
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    extra,,
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Cytrynkowe torty też są smaczne, nie są takie słodkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !