Sposób przygotowania

Paprykę i pomidora pokroić w kostkę, selery w krążki, kapustę poszatkować. Bulion podgrzać i wrzucić pokrojone warzywa. Gotować ok. 20-30 min. aż warzywa będą miękkie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Szczególnie lubię z młodą kapustą.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    nie jadłam takiej ale ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię takie zupy z wszystkich jarzyn:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię takie zupy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Znakomita
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !