Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuścić w mleku w jednolity kolor (dla zgęstnienia można dodać łyżkę kakaa) po czym wrzucić rodzynki. Dobrze wymieszać po czym wyjmować sitkiem na papier pergaminowy tak aby się w miare nie posklejały. Bo polewa szybciej zastygła można włożyć na półgodziny do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Pycha.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    Super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !