Sposób przygotowania

Kapustę pokroić i posolić. Odcisnąć z soku. Marchew, jabłka i cebulę utrzeć na tarce jarzynowej, dodać do kapusty. Z octu, cukru, oleju i pieprzu zrobić sos i polać nim kapustę. wszystko dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    często taką robię ale czasem urozmaicam tym co mam w lodówce
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczna i kolorowa.
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo dobra i zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam taką surówkę :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    moja ulubiona do obiadku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !