Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
marchewka 2 szt
cebula biała 1 sztuka
jabłka 2 szt
sól
pieprz
cukier 1 łyżka
ocet jabłkowy 1 łyżka
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę pokroić i posolić. Odcisnąć z soku. Marchew, jabłka i cebulę utrzeć na tarce jarzynowej, dodać do kapusty. Z octu, cukru, oleju i pieprzu zrobić sos i polać nim kapustę. wszystko dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 01.01.2013 17:36
moja ulubiona do obiadku
Krystyna32 24.10.2012 09:09
super
sara1 03.10.2012 14:29
apetyczna
Rybciia 30.04.2012 14:09
uwielbiam taką surówkę :-)
Izabela/bella81 12.03.2012 23:03
fajna
Natalia40 02.01.2012 23:05
pyszna
Natalia40 02.01.2012 23:05
pyszna
rutynka 09.11.2011 11:24
bardzo smaczna
piotereq 22.10.2011 14:53
pycha
Mysiunia 14.09.2011 19:56
bardzo dobra i zdrowa
anemon 28.08.2011 13:42
Smaczna i kolorowa.
Ania67 13.08.2011 09:05
moja ulubiona
IZABELA29 08.06.2011 20:32
często taką robię ale czasem urozmaicam tym co mam w lodówce
ela16 27.05.2011 11:09
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak