Sposób przygotowania

Parówki obrać z błonek i rozciąć na płat. Cebulę obrać, pokroić w piórka i zeszklić na rozgrzanym tłuszczu, doprawić do smaku solą i pieprzem. Cebulką faszerować parówki, a na wierzch włożyć kawałek sera. Włożyć do nagrzanego piekarnika 200 stopni i zapiekać do rozpuszczenia się sera. Polać ketchupem, podajemy na gorąco.

Komentarze

  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ogóreczka kiszonego jeszcze bym wsadziła :-)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    koniecznie obranego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawelek

    hmmm. trzeba spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam, tak jeszcze paróweczki nie jadłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    PS z tym ogóreczkiem też niezły pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny pomysł: zwykła parówka ale niezwykle ciekawe podanie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    takich parówek nie jadłam. Na pewno bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    apetyczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    to musi być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !