Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć w zimnej wodzie z dodatkiem octu.Ogórki pokroić w słupki i odcisnąć z nadmiaru soku.Marchew pokroić w kostkę.Śledzie kroimy w drobną kosteczkę. Mały pojemniczek wypełniamy warstwami po połowie każdego składnika śledzia,marchwi,cebuli i ogórka.Przekładamy na talerzyk, dekorujemy majonezem i opłukanym koperkiem.Z tej ilości składników powinny wyjść dwie porcje. Przed podaniem należy schłodzić. Można doprawić pieprzem sobie do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    apetyczne, z chęcią bym sobie teraz spróbowała:)
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    rewelacja,poprosze o porcyjkę :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetyczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda to ekstra,ciekawe jak smakuje
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniale podany!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zaskakująco pięknie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !