Sposób przygotowania

Mięso umyć,osuszyć,zdjąć skórę,pokroić na szersze paski i rozbić tłuczkiem.Mięso posolić ,posypać pieprzem i obtoczyć w mące.Na patelni na rozgrzanym tłuszczu usmażyć kotleciki na rumiano, podlać gorącą wodą i dusimy około 30 minut.W razie potrzeby na koniec dosmaczyć solą i pieprzem.Podajemy z ziemniakami posypanymi posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ładne i na pewno smaczne
  • 0
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    mniam mniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    O bitki, jak ja ich dawno nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !