Sposób przygotowania

Mąkę przesiać i dodać żółtka, cukier puder oraz masło. Zagnieść ciasto, zawinąć w folię aluminiową i odstawić do lodówki na 30 min. Następnie wyłożyć ciasto na blachę i ponakłuwać widelcem. Piec 30 min. w temp. 180 stopni. Wiśnie zmielić z cukrem oraz białkiem i wyłożyć na wystudzone ciasto.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    może być smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny ten mazurek
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię mazurki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !