Składniki:
filety z ryby (np mintaj) | 400 g |
białko | |
sól | |
cukier | 1 łyżka |
ocet winny biały | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
mąka kukurydziana | 2 łyżki |
bulion warzywny | 0,5 l |
Imbir mielony Prymat | 1,5 łyżki |
wódka | 1 łyżka |
filety z ryby (np mintaj) | 400 g |
białko | |
sól | |
cukier | 1 łyżka |
ocet winny biały | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
mąka kukurydziana | 2 łyżki |
bulion warzywny | 0,5 l |
Imbir mielony Prymat | 1,5 łyżki |
wódka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: