Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podwójnie kapuściana surówka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 10 dkg
ogórek świeży 10 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier 2 łyżeczki
olej 5 łyżeczek
cebula 1/2 sztuki
ocet jabłkowy 1 łyżeczka
kapusta 1/4 młoda

Przepis i sposób przygotowania na: Podwójnie kapuściana surówka

Obie kapusty poszatkować. Zetrzeć do nich ogórka ze skórką na tarce o dużych oczkach. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Cukier, olej i ocet wymieszać, polać surówkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Weronika_eM 23.07.2011 22:32
pycha
Katarzyna/kate1980 14.06.2011 20:34
śliczna i pewnie smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak