Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka tuńczykowa z ryżem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
kukurydza 1 puszka
rodzynki 5 dag
marchewka ugotowana 1 sztyka
majonez 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
ryż 1 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka tuńczykowa z ryżem

Jajka i marchewkę pokroić w kostkę,dodać tuńczyka,kukurydzę,ryż i rodzynki(muszą być wcześniej sparzone).Mieszamy i dodajemy majonez.Doprawiamy pieprzem i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 10.06.2012 13:46
super
bgs1984 03.05.2012 19:00
mniam
Ania67 11.03.2012 20:17
mniaaaaam
Kuchareczka2 14.12.2011 10:39
ciekawe połączenie
kate.500 15.11.2011 08:01
pycha
ela16 14.09.2011 17:23
super
Mariusz10 09.09.2011 22:02
super
anja3107 14.07.2011 22:17
fajna
Justyna Jussstiii 14.07.2011 09:04
super
smakoszek 06.07.2011 18:02
bardzo ją lubię
misia53 28.05.2011 09:33
smaczna
Kuchareczekjeden 26.05.2011 21:17
fajna sałatka
Haneczka1 23.05.2011 19:10
bardzo smaczna :)
Dorota59 23.05.2011 19:05
też robię podobną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak