Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka żydowska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 5 dużych sztuk
jajko 6 sztuk
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 pęczek
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka żydowska

Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach, jajka ugotować na twardo .Ziemniaki i jajka obrać i pokroić w kosteczkę.Cebulkę ze szczypiorkiem posiekać i dodać do reszty składników . Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i doprawić do smaku solą i pieprzem.Schłodzić w lodówce przynajmniej przez godzinę.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 23.05.2013 10:53
pychotka:-)
Katarzyna59 27.04.2012 17:05
ładnie wygląda
PaniMISIOWA 13.11.2011 21:50
pycha! na pewno zrobię! lubię takie smaki
Ewelina38 08.08.2011 11:35
jadłam taką - jest przepyszna
agnieszka214 03.06.2011 07:36
smaczne
SmacznaPyza 24.05.2011 09:36
dlaczego nazywa się żydowska? pytam z ciekawości
Gosia40 24.05.2011 09:30
super sałatka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak