Sposób przygotowania

Sypkie składniki( mąkę, proszek do pieczenia, sodę, drobny cukier i sól) mieszamy ze sobą w jednej misce. W drugiej misce mieszamy ze sobą jajko, mleko i rozpuszczoną margarynę. Następnie płynne składniki przelewamy do sypkich dodając pokrojone winogrona. Szybko mieszamy składniki. Przekładamy je do papilotek do 3/4 wysokości i pieczemy przez około 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pychota
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    pychota
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super, z takim dodatkiem jeszcze nie robiłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pysznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !